Продукти

Животът е интересно преживяване. Без значение дали е дълъг или кратък, спокоен или бурен, пълен с предизвикателства или не, в един момент просто свършва. И когато този момент настъпи ние предлагаме съвършенно нов модел, с който да почетем края на земният ни път.

Какво е биоразградима урна и защо да я изберем?

Направени изцяло от екологично чисти материали нашите урни се разграждат напълно от няколко месеца до една година. Процесът на разграждане е пряко свързан с количеството вода в почвата, където ще бъде засадена урната. Колкото почвата е по-влажна, толкова по-бързо ще се разгради  урната. През есента и зимата еко урната с избраното от Вас дърво може да бъде засадена и в саксия до настъпването на подходящ момент за засаждане на открито.

С избора си да закупим разградима урна ние правим най-доброто за  човека или домашния любимец , който вече ни е напуснал.

За нас този избор носи спокойствието и красотата на природата. Мястото, където ще е засадена урната ще е свещено за нас. Уединението, което можем да получим на собствен имот или в планината, където е любимото място на починалия е несравнимо с обстановката на съществуващите гробищни паркове.

За починалия или за напусналия ни домашен любимец биоразградимите урни обещават красива и величествена следа във времето.

Това са единствените урни, които са изцяло ориентирани към опазване на околната среда. С всяко засадено дърво ние правим нашето населено място по-чисто и по-красиво.

Биоразградимите урни предлагат ефективно решение на проблема с липса на места в гробищните паркове. Това е най-доброто решение както за любимите хора, така и за домашните ни любимци.

С избора на всяка биоразградима урна получаваме безплатна консултация с психолог, за да преодолеем по най-добрия и здравословен за нас начин загубата от близък човек или домашен любимец.

Наши партньори са двата крематориума за животни в София. Екипите на Pet in Peace и Крематориум за домашни любимци имат дългогодишен опит в траурната дейност, разполагат с модерно съоръжение за кремация и предоставят широка гама от услуги. Предлаганата от тях кремация на домашния Ви любимец е съобразена с българското законодателство, случва се при пълна прозрачност и Ви дава възможност да се сбогувате по най-човешкия начин с обичания четириног приятел.

Избор на дървета

Пауловния

Дървото на Имератора.
Това е едно от най-бързо растящите дръвчета. Тя може да нарасне до 4 метра още на първата година след садене при добро отглеждане!

Бяла Бреза

Брезата е едно от най-любимите дървета. Нейният грациозен растеж е подчертан от ефектна бяла кора.

Червен дъб

Червеният дъб е листопадно дърво, което в природата достига до 30 – 40 м височина, но засадено в градина обикновено е по-ниско.

Див Кестен

Кестенът достига височина от 30 до 40 м с красива шатровидна корона. Напролет се развива доста по-късно от останалите дървета, затова често се смята, че е загинал от студовете.

Каталпа Овата

Прекрасно дърво с пирамидална корона и големи сърцевидни листа. През пролетта цъфти с красиви бели цветове.

Летен Дъб

Летният дъб представлява голямо, широколистно дърво, което принадлежи към семейство Букови. Дъбът достига височина от 25-35 метра, а някои представители до 40-50 м